Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

13 juni 2022

4 populaire herengeuren voor de zomer

Iedere man heeft wel een favoriete parfum of eau de cologne. Dit geldt ongetwijfeld ook voor jou. Toch betekent dit niet dat je het hele jaar door dezelfde herengeur moet dragen. Variatie werkt letterlijk en figuurlijk verfrissend en zorgt ervoor dat je een statement maakt bij binnenkomst. Probeer deze zomer daarom eens van de volgende 4 populaire herengeuren met een zomerse vibe!

1). Captain Fawcett Eau de Parfum Booze and Baccy

Captain Fawcett Eau de Parfum Booze and Baccy is zonder twijfel een van de lekkerste mannengeuren van deze zomer. Gemaakt in samenwerking met de wereldberoemde Dandy & Gentleman Ricki Hall neemt deze stijlvolle en kruidige geur je mee naar warme en exotische sferen. Niet geheel onbelangrijk: naast mannen zelf zijn ook vrouwen er dol op. Een echte aanrader dus!

Wat kun je qua karakter verwachten van deze herengeur van Captain Fawcett? De basisnoten bestaan uit honingzoete verse tabaksbladeren, warm exotische vanille, maple-achtige benzoë en aromatische wierook. In het hart tref je koriander, witte tijm en verse galbanum. Het weelderige geheel wordt afgemaakt door topnoten van bergamot, pittige sinaasappel en heerlijke bay rum.

2). Truefitt & Hill Trafalgar Cologne

Ben jij op zoek naar een frisse geur voor de zomer van 2022, die wel betaalbaar maar niet te overheersend is? Dan is Truefitt & Hill Trafalgar Cologne de zomergeur voor jou. Deze geliefde herengeur weet frisheid en mannelijkheid moeiteloos te verenigen en is geschikt voor elke situatie. Bijzonder detail is de prachtig geëtste traditionele fles die zeker niet zal misstaan in je badkamer.

Deze verfrissende geur van Truefitt & Hill kent een warme basis van muskus, amber en ceder. Het hart weet te verrassen met een prikkelende mix van kruidnagel, noosmuskaat en lavendel, terwijl topnoten van sinaasappel, citroengras en bergamot zorgen voor een zomerse touch die precies lang genoeg blijft hangen na het aanbrengen op je huid. Een heerlijke geur om regelmatig op terug te vallen in én na de zomermaanden.

3). Reuzel Eau de Toilette RR Fine Fragrance

De ideale middenweg tussen een parfum en eau de cologne. Reuzel Eau de Toilette RR Fine Fragrance is een zomerse en citrusachtige geur die licht en subtiel is, maar toch de hele dag aanhoudt. Het levendige en opbeurende notenpalet roept een gevoel op van frisheid en verkwikking en voert je mee naar zwoele avonden op exotische stranden.

Qua karakter biedt deze herengeur van Reuzel je het beste van veel werelden. Warme kaneel en sandelhout vormen de basis van deze inspirerende eau de toilette, waarbij het hart zich opent met intense noten van eucalyptus en mimosabloesem. De verfrissende topnoten bestaan uit sinaasappelschil en een opkomende geur van verse munt. Samen vormen deze tonen een onmiskenbaar signaal van verlangen.

4). Acca Kappa White Moss Eau de Parfum

De laatste geur uit onze top 4 van beste mannengeuren voor de zomer is er een die zich misschien nog wel het beste leent voor de lente en vroege zomer. Acca Kappa White Moss Eau de Parfum omringt het lichaam namelijk met de geur en frisheid van de Italiaanse lente en valt op als verfijnde eigentijdse klassieker. Dit is een geur voor mannen die waarde hechten aan stijl en verzorging.

De basis van deze topgeur van het Italiaanse Acca Kappa bestaat uit witte musk, amber en cederhout. Het aromatische hart wordt gevormd door lavendel, kardemom, zoete houtsoorten en aldehyde-noten. Met topnoten van citrus, jeneverbes, citroen en bergamot smelt het geheel samen tot een delicate mix van frisse, zomerse en bloeiende tonen.