Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

30 december 2020

De 5 beste producten voor een lang herenkapsel

Ben jij als man de trotse bezitter van een lang kapsel? Dan trek je hiermee gegarandeerd de aandacht. Wel heb je de juiste producten nodig om die wilde mannenmanen onder controle te houden. Hieronder ons lijstje van de beste 5 haarproducten voor het onderhouden van een gezond en stijlvol herenkapsel:

Shampoo

Shampoo is bij elke haarlengte echt nodig om je haar en hoofdhuid te reinigen, voeden en ontvetten. Kom je in jouw drukke leven altijd tijd tekort om onder de douche te springen en je haar uitgebreid te wassen? Dan is droogshampoo een uitstekend en tijdbesparend alternatief. Gebruik (droog)shampoo echter niet elke dag, want dan kan je haar droog en dof worden.

Tip: Hanz de Fuko heeft geweldige shampoos met natuurlijke ingrediënten, zoals de populaire Natural Shampoo en Dry Shampoo.

Conditioner

Conditioner is specifiek bij lange kapsels nodig om je haarschubben te sluiten, je haar te voeden en het hiermee zachter, soepeler en makkelijker stijlbaar te maken. Het is van belang om de conditioner vooral in de punten van je haar aan te brengen, omdat deze vaak het meest beschadigd zijn en hierdoor meer verzorging vereisen.

Tip: Met de Uppercut Deluxe Everyday Conditioner laat je je haar in topconditie verkeren en geniet je van een heerlijk verfrissende pepermunt geur.

Lichte haarcrème

Haarcrème is een product dat niet in je badkamer mag ontbreken als je halflang of lang haar hebt. Langer haar is minder stug dan korter haar en hierdoor werken producten met een hoge hold vaak averechts. Een lichte cream geeft je haar structuur en brengt het in model, terwijl de natuurlijke uitstraling behouden blijft en je het op elk moment kunt restylen.

Tip: Layrite Natural Matte Cream is een lichtgewicht haarcrème die makkelijk uitwasbaar is en resulteert in een natuurlijke en matte uitstraling.

Grooming spray

Grooming spray is een prima alternatief voor een lichte cream en geeft doorgaans een sterkere hold, zonder je kapsel hard te maken. Zo geniet je van het gemak van een ouderwetse bus haarlak, maar dan met de moderne look van een hoogwaardige crème. Let wel op dat je niet kiest voor de grooming spray met de sterkste hold; deze is waarschijnlijk minder geschikt voor je lange kapsel.

Tip: Black Label Grooming Black Mist is de ultieme spray die meer textuur en volume geeft aan lange herenkapsels.

Sea salt spray

Sea salt spray geeft niet alleen meer volume en textuur aan je haar, maar brengt er ook nog eens slag of zelfs krullen in. Dit resulteert in die welbekende nonchalante beach look, die je normaal alleen krijgt na een lange dag op een zonovergoten strand. Net als grooming spray kun je sea salt spray ook als pre-styler gebruiken. Gebruik in dat geval een hele kleine hoeveelheid.

Tip: Dapper Dan Sea Salt Spray is ideaal als jij je lange haar los wilt dragen. Dit product geeft meer dikte, volume, textuur en heeft de heerlijke geur van sandelhout.