Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

30 november 2020

De beste cadeaus voor mannen: onze top 4

Van sinterklaas tot kerst en van Valentijnsdag tot verjaardagen; feestelijke dagen zijn er in Nederland volop. Maar wat voor cadeau geef je nu het beste aan je vriend, man, vader, broer of oom? Een echt mannencadeau natuurlijk! Hieronder hebben wij een lijst gemaakt van de 4 beste cadeaus voor mannen, die gegarandeerd bij hem in de smaak vallen:

Cadeautip 1: Safety Razor

Met een goede safety razor geef je niet zomaar een cadeau. Je schenkt hiermee namelijk een ultiem symbool van mannelijkheid, waarmee scheren een stuk leuker, gladder én goedkoper wordt. Vrijwel elke man die overstapt op deze manier van scheren, wil hierna nooit meer terug!

Een geweldige safety razor met alleen maar positieve reviews is de R89 Double Edge Safety Razor van Muhle. Met zijn prachtige vormgeving en glanzende chroom is dit een tijdloze klassieker waarvan elke man tot in lengte van jaren plezier heeft.

Tip: voor een nog authentiekere scheerervaring kun je als cadeau ook een open scheermes overwegen. In dat geval is de Bluebeards Revenge Cut Throat Straight Razor een uitstekend en voordelig alternatief.

Cadeautip 2: Styling Powder

Welke man maalt er tegenwoordig nog om ouderwetse haargel of haarlak? De moderne man heeft tegenwoordig veel betere opties en styling powder is daar zeker een van. Een klein beetje van de juiste powder is al genoeg voor een kapsel dat de hele dag in model zit en simpel te restylen blijft.

De favoriete styling powder van veel mannen is zonder twijfel Hair Styling Powder van Slick Gorilla. Dit product geeft het haar veel volume en kracht, maar behoudt een matte afwerking en is makkelijk uitwasbaar. Geschikt voor zoveel herenkapsels, dat dit cadeau bijna altijd een voltreffer is.

Cadeautip 3: Baardbalsem

Is de man die jij wilt verblijden gezegend met een volle baard? Dan kun je met baardbalsem echt geen verkeerde aankoop doen. Baardbalsem is bedoeld om te hydrateren, stylen en conditioneren. Eigenlijk mag dit product dus echt niet ontbreken in het badkamerkastje van de bebaarde man.

Een product dat we van harte kunnen aanbevelen is Mr Bear Family Baardbalsem Wilderness. Deze balsem brengt elke baard perfect in model en is bovendien makkelijk uitwasbaar. Een bonus is de (wat ons betreft) extreem lekkere geur van groene heuvels, lavendel en hout. Een aanrader!

Tip: baardbalsem breng je het beste aan met een goede baardkam zoals de perzikhouten Mr Bear Family Baardkam. Combineer voor het ultieme resultaat met een kwaliteitsbaardolie zoals de Mr Bear Family Baardolie Wilderness.

Cadeautip 4: Scheerset

Kan jouw cadeau niet luxe genoeg zijn? Dan gaat er niets boven de complete Scheerset Rytmo Essenhout van Muhle. Deze prachtige set bestaat uit een houder, zeepbakje, graudas scheerkwast en een Double Edge Safety Razor. Wat wil de stijlvolle man nog meer?

Deze karakteristieke scheerset is uitgevoerd in corrosiebestendig chroom en hoogwaardig essenhout met ringvormige houtnerf. Hiermee schenk je dan ook een duurzaam cadeau dat vele jaren lang meegaat en dagelijks intensief kan worden gebruikt. Een tijdloze klassieker voor de man!