Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

18 december 2021

Top 5 kerstcadeaus voor mannen

De dagen zijn donker en koud en de kerstperiode staat alweer voor de deur. Dat betekent gezellige dagen met fraai ingepakte cadeaus onder de kerstboom. Maar wat is nu het beste cadeau voor je vriend, man, zoon, broer, vader of oom? Hieronder bespreken wij onze top 5 van kerstcadeaus voor mannen!

1). Reuzel Baardset Original

Iedere man met een wat langere baard weet het als geen ander; zonder de juiste dagelijkse verzorging zie je er al snel uit zoals Tom Hanks in de film Cast Away. Een beetje verwilderd zullen we maar zeggen! Natuurlijk gun jij je vriend of vader niet dit treurige lot en geef je hem alles wat hij nodig heeft om zijn baard én uiterlijk fris, stralend en gezond te houden.

Dat doe je al met één cadeau, want de Reuzel Baardset Original bevat alle verzorgingsproducten die onmisbaar zijn om zelfs de meest weerbarstige baard in model te brengen. Denk hierbij aan Reuzel Baardbalsem tegen jeuk en irritatie, maar ook aan Reuzel Beard Foam voor de juiste voeding en hydratatie. Je krijgt er met de Reuzel Sandalwood Comb zelfs een nette houten kam bij.

2). Muhle Scheerset

Zit jouw man of zoon niet te wachten op een gezicht vol haar en scheert hij elke ochtend de eerste doorkomende stoppels direct weg? Dan zul je hem zonder twijfel verblijden met een professionele scheerset van topmerk Muhle, die een comfortabele dagelijkse scheerbeurt en superglad scheerresultaat garandeert.

De Muhle Scheerset Rytmo Essenhout is een stijlvolle en complete scheerset die gemaakt is van kortstondig verwarmd en alleen met olie behandeld essenhout. De set is afgewerkt met chromen hoogtepunten en is een geschenk waar elke nat scherende man tot in lengte van jaren plezier van heeft. De set komt met houder, zeepbakje, graudas scheerkwast en een Double Edge Safety Razor.

3). Dovo Klipette Neustrimmer

Zoals met name de wat oudere mannen onder ons maar al te goed weten (maar niet altijd zullen toegeven) groeit gezichtshaar helaas niet alleen in de baardstreek. Zo kan het gebeuren dat jouw man of vader op een ochtend voor de spiegel staat en tot zijn schrik een krullende donkere haar een weg ziet zoeken uit een van zijn neusgaten.

Geen nood; de Dovo Klipette brengt redding! Deze fraaie en handzame neustrimmer geeft neusharen geen kans en is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Eén simpele draai aan de voorgevormde handgreep is genoeg om vervelende haartjes moeiteloos en pijnloos te verwijderen. Bij uitstek geschikt voor de stoere man met gevoelige neusholtes!

4). Proraso Baardset

Toch niet alweer een baardset? Zeker wel, want we zitten hier ten slotte op een echte mannensite. Bovendien is het – ook voor jou als gulle gever van een kerstcadeau – wel zo prettig om wat te kiezen te hebben. Als tweede optie voor jouw zwaar bebaarde man of vader presenteren we dan ook de Proraso Baardset Wood & Spice; voor de man die van een beetje pit houdt.

Deze prachtige set van Proraso bevat andere producten dan de baardset van Reuzel en is daarmee een prima alternatief als er bijvoorbeeld al een houten baardkam in de mannelijke zijde van jullie badkamerkastje pronkt. Met een rijk schuimende baardshampoo, heerlijk geurende baardolie en verzachtende baardbalsem komt de baard van manlief met deze baardset van Proraso niets tekort.

5). Claus Porto Giftset

Weet je echt niet wat je jouw broer, vriend of oom als kerstcadeau kunt geven? Dan delen we een goed bewaard geheim met je: met een giftset onder de kerstboom kom je altijd weg. De giftset die wij je in dit geval aanraden komt weliswaar niet van de echte Santa Claus, maar toch wel degelijk van Claus; we hebben het namelijk over de enige echte Claus Porto Giftset Soap Dish & Mini Soaps.

Zoals de naam al enigszins doet vermoeden, bevat deze cadeauset zepen die goed van pas komen voor elke man die fris voor de dag wil komen maar eens wat anders wil proberen dan die goedkope tube douchegel uit de supermarkt. Deze luxe giftset bevat drie iconische en 100% plantaardige zepen gemengd met shea-olie; de verfrissende Banho, de onverwachte Favorito en de delicate Voga.