Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

Brickell Men's Products Daily Advanced Face Care Routine I

Productomschrijving

Omschrijving

De drie essentiële huidverzorgingsproducten die een man dagelijks nodig heeft voor een gezonde huid. Wanneer ze dagelijks samen worden gebruikt, werken deze drie producten samen om een huidverzorgingsroutine te leveren die onmiddellijke en merkbare resultaten geeft. Ontworpen voor normale tot vette/gecombineerde huidtypes.

Brickell Men's Clarifying Gel Face Wash 237 ml

Deze rijke, schuimende gezichtsgel voor mannen wast de olie weg met krachtige reinigingsmiddelen op basis van kokosnoot, terwijl aloë de huid vernieuwt en geranium werkt als een krachtige antiseptische reiniging van onzuiverheden in het gezicht. Het resultaat is een helderdere, gezonde teint van deze natuurlijke gezichtsreiniger voor de vette tot normale huid.

Brickell Men's Renewing Face Scrub 118 ml

Deze exfoliërende gezichtsscrub van Brickell Men's Products verwijdert olie, dode huidcellen en andere onzuiverheden in het gezicht om een heldere, gezonde teint te herstellen. De gezichtsscrub voor mannen maakt gebruik van krachtige natuurlijke scrubdeeltjes om dode huidcellen te verwijderen en poriën te ontstoppen.

Brickell Men's Daily Essential Face Moisturizer 118 ml

De lichte, snel absorberende gezichtscrème voor mannen zit boordevol krachtige natuurlijke ingrediënten om je gezicht te hydrateren, voeden, vernieuwen en beschermen, zonder de poriën te verstoppen. Het resultaat is een helderdere en stevigere huid, waardoor je er langer jonger uitziet. Dit is een olievrije gezichtslotion voor mannen.

Gebruik

Stap 1: Was je gezicht 's ochtends en voor het slapengaan met Brickell Men's Clarifying Gel Face Wash om onzuiverheden, olie en vuil in het gezicht te verwijderen - die een heldere, gezonde teint voorkomen. Deze gezichtsreiniger voor heren is perfect voor mannen met een normale tot vette huid.

Stap 2: Exfolieer je huid voorzichtig met onze Brickell Men's Renewing Face Scrub om dode huidcellen, onzuiverheden in het gezicht te verwijderen en poriën te ontstoppen voor een meer heldere teint.

Stap 3: Breng na het wassen van je gezicht elke ochtend de Brickell Men's Daily Essential Face Moisturizer aan om je gezicht gedurende de dag te hydrateren, energie te geven en te beschermen, zonder de poriën te verstoppen. Breng voor het slapengaan, na het wassen van je gezicht, de gezichtscrème aan zodat deze samen met de natuurlijke verjongende voordelen van slaap kan werken om een stevige, gezonde huid te behouden.

Productspecificaties

Merk
Brickell Men's Products
Artikelnummer
BRI-ADVFACERTNIS

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review