Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

Grown Alchemist Body Cleanser - Chamomile, Bergamot & Rose 500 ml

Productomschrijving

Omschrijving

Grown Alchemist Body Cleanser - Chamomile, Bergamot & Rose is een kalmerende en verkwikkende lichaamsreiniger die je huid op een zachte maar effectieve manier reinigt en verfrist. Deze luxe formule combineert de kalmerende eigenschappen van kamille met de opbeurende geur van bergamot en de subtiele zoetheid van rozenextracten voor een verwenmoment onder de douche. Of je nu je dag wilt beginnen met een verfrissende boost of 's avonds wilt ontspannen na een lange dag, deze body cleanser biedt de perfecte oplossing.

Werking

Grown Alchemist Body Cleanser - Chamomile, Bergamot & Rose is gebaseerd op een rijke mix van natuurlijke ingrediënten. De fruitoliën van neroli, rozemarijn en mandarijn worden zorgvuldig geselecteerd om de huid te voeden, verzorgen en te verstevigen. Ze hydrateren de huid zichtbaar en omringen je met opbeurende, stressverlichtende en kalmerende aroma's tijdens het douchen. De aanwezige antioxidanten in jojoba, macadamia en rozenbottel dragen bij aan een gezonde, vitale en glad uitziende huid door te beschermen tegen vrije radicalen en tekenen van veroudering. Bovendien bevatten de essentiële vetzuren in rozenbottel lipiden en eiwitten die de huid merkbaar verzachten en haar een stralende uitstraling geven. Zo geniet je niet alleen van een verkwikkende douche, maar zorg je ook voor een optimale verzorging van je huid.

Geur

Grown Alchemist Body Cleanser - Chamomile, Bergamot & Rose betovert je zintuigen met een harmonieuze symfonie van kamille, bergamot en rozen. Deze betoverende combinatie creëert een rustgevende douchesensatie, waarbij de kamille kalmeert, bergamot een opbeurende, verfrissende toets toevoegt en de delicate rozengeur een vleugje elegantie en luxe biedt.

Merk

Grown Alchemist is een toonaangevend merk op het gebied van natuurlijke en duurzame huidverzorging. Het combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten met krachtige, biologische ingrediënten om innovatieve schoonheidsproducten te creëren die zowel effectief als veilig zijn. Met een sterke nadruk op clean beauty en milieubewustzijn, biedt Grown Alchemist een breed scala aan producten die bijdragen aan een gezonde en stralende huid, terwijl ze tegelijkertijd zorg dragen voor de planeet.

Kenmerken

  • Kalmeert, reinigt, hydrateert en beschermt
  • Rozenblaadjesolie, neroli-, rozemarijn-, mandarijn-, rozenbottel-, jojoba- en macadamia-olie
  • Verfrissende, kalmerende geur

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Sarcosinate (*Plant/Plante), Coco Glucoside (*Plant/Plante), Caprylyl/Capryl Glucoside (*Plant/Plante), Cellulose (*Plant/Plante), Pelargonium Graveolens Flower Oil,  Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Tangerina (Tangerine/Mandarine) Peel Oil, Citrus Bergamia (Bergamot/Bergamote) Peel Oil Expressed,  Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia/Noix de Macadamia) Seed Oil, Rosa Canina (Rosehip/Cynorhodon) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Neroli/Néroli) Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary, Romarin) Leaf Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Sodium Phytate (*Plant/Plante), Benzyl Benzoate (*Plant/Plante), Citral (*Plant/Plante),  Geraniol (*Plant/Plante), Citronellol (*Plant/Plante), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Linalool (*Plant/Plante), Limonene (*Plant/Plante). (*Plant Derived/Dérivé des Plantes). GA006-34-04T.

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review