Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

Herold Solingen Dubbelzijdige Spanriem 19.5 x 4 cm

Productomschrijving

Omschrijving

Deze spanriem moet gebruikt worden in combinatie met de rode spanriem pasta. Wanneer het scheermes bot begint te worden is het nodig om een spanriem te gebruiken. Dit scherpen doe je op de gekleurde zijde van de spanriem. De rode spanriem is geschikt voor voor carbonstalen open scheermessen.

Gebruik

Scherpen doe je door het mes met de rug naar voren gekeerd, ongeveer 10 maal over de gekleurde zijde van boven naar beneden te halen. Gebruik rode spanriem pasta om de spanriem te onderhouden. Dit hoeft niet steeds opnieuw bij ieder gebruik. Zolang het mes een slijpend geluid maakt op de riem zit er voldoende op. Als dit minder wordt doe je er wat nieuwe pasta op. Laat deze wel even indrogen alvorens de spanriem te gebruiken. Na het gebruik van de spanriem gebruik je ook altijd nog even de scheerriem om het mes scheerklaar te maken.

Productspecificaties

Merk
Herold Solingen
Artikelnummer
HRS56RI
Afmetingen
19.5 x 4 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 beoordelingen
  • 5 / 5
    Gepost door: Danny op 8 April 2021
    Dankzij de informatie op de website heb ik goed gebruik kunnen maken. Ben blij met een wat gescherpt mes! En elke keer een handgeschreven dankbrief maakt de website extra leuk.
Schrijf je eigen review