Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

Muhle R41 Twist Double Edge Safety Razor

Productomschrijving

Omschrijving

De nieuwe Muhle R41 Twist Double Edge Safety Razor met fijn mechanica en zeer functioneel ontwerp: De kop van het scheermes kan worden vrijgegeven met een simpele draai aan het wieltje aan het eind van het handvat. De open kam blijft stevig aan de handgreep. Gebruikte messen kunnen dan veilig worden verwijderd en vervangen door nieuwe. De Muhle R41 Twist Double Edge Safety Razor met open kam is speciaal ontwikkeld voor de gebruikers van nat scheren. Door het nauwkeurige ontwerp en het mes in een speciale hoek, biedt dit scheermes een zeer krachtige en directe scheertechniek.

Net als een Double Edge Safety Razor met gesloten kam, wordt het mes op zijn plaatst gehouden door de kop. De combinatie van een open kam en een gat achter de schuim rand zorgt ervoor dat de rand vrij van stoppels en residuen wordt gehouden. Dit innovatieve ontwerp maakt ook de daaropvolgende reiniging eenvoudiger. Het scheerresultaat is afhankelijk van de factoren baardgroei, de dichtheid, de lengte van het baardhaar en hoe deze interageren met het mes en scheermes. Sommige bereiken een optimaal resultaat met een scherp mes, terwijl anderen meer kunnen profiteren van een zachter mes.

Tijdens het scheren moet de Muhle R41 Twist Double Edge Safety Razor in eerste instantie over de huid glijden zonder enige druk. Scheren met de baardgroei mee is vaak voldoende voor een super gladde scheerbeurt en maakt een tweede scheerbeurt in tegengestelde richting overbodig. De huid moet ten alle tijden strak worden gestrokken tijdens het scheren. De Safety Razor met zijn open kam is ideaal voor mannen met een dichtere, vollere baardgroei of voor degenen die liever om de drie dagen willen scheren. Het scheermes wordt standaard geleverd met 1 Muhle scheermesje, zodat je gelijk kunt beginnen met scheren.

Productspecificaties

Merk
Muhle
Artikelnummer
MUHLER41TWIST
Kleur
Chroom
Lengte
10.7 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 6 beoordelingen
 • 5 / 5
  Gepost door: Jelle K. op 10 Februari 2021
  Very nice DE-razor, good weight and handle length. Very good angel from the blade. highly recommend! I use it with Astra Platinum blades. The closest shave I have had, far better than my previous no-brand DE razor, Muhle out p...
  Very nice DE-razor, good weight and handle length. Very good angel from the blade. highly recommend! I use it with Astra Platinum blades. The closest shave I have had, far better than my previous no-brand DE razor, Muhle out performs this by a lot.
 • 5 / 5
  Gepost door: Hans H op 16 December 2020
  Het open R41 Rasierhobel van Mühle. Is aanbeveling voor glad scheren. Voor beginners even wennen aan de graat waar die mee op de gezichtshuid word gezet 30 graden en door zijn eigen gewicht laten scheren. Geen druk uit oefenen...
  Het open R41 Rasierhobel van Mühle. Is aanbeveling voor glad scheren. Voor beginners even wennen aan de graat waar die mee op de gezichtshuid word gezet 30 graden en door zijn eigen gewicht laten scheren. Geen druk uit oefenen anders ga je scrubben en dat wel te verstaan de eerste huid laag dat is vervelend tot bloedens toe. dus met beleid gaat het Fantastisch. Tenminste we hebben er veel plezier in elke dag weer. Een must om het te hebben.
 • 5 / 5
  Gepost door: Jeroen op 29 Oktober 2018
  Fijn scheermes. Ik gebruik DE mesjes van derby extra maar wat een glad resultaat echt super. Ik scheer om de 2 dagen ik gebruik een pre shave om mijn huid te beschermen ook vanwege mijn gevoelige huid.
Schrijf je eigen review