Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen
0
0
Voor 22:00 besteld, morgen in huis
Gratis bezorging vanaf €50
Achteraf betalen

Claus Porto Diffuser Navulling Cerina Brise Marine 200 ml

Productomschrijving

Omschrijving

De Claus Porto diffuser is de ultieme luxe geur voor in huis, met opvallende visuals en inspirerende geuren. Gepresenteerd in een porseleinen bakje van biscuit, vormt het een indrukwekkend middelpunt. Cerina's gepolijste geur van cederhout en wierook zal je zintuigen onmiddellijk kalmeren en je een algeheel gevoel van evenwicht geven.

De houtachtige, gepolijste geur van Cerina is sterk geïnspireerd op de ruige kust van Portugal. Noten van cederhout en zeemos worden omarmd door de luchtige zoetheid van delicate geranium en balancerende tonen van wierook. Het resultaat is even herstellend als een oceaanduik.

Topnoten: Elemi en zeezout
Hartnoten: Geranium, peper en wierook
Basisnoten: Cederhout en zeemos

Gebruik

Om het meeste uit je diffuser te halen: Plaats in een hoge positie om ervoor te zorgen dat de geur door de kamer dringt met behulp van natuurlijke luchtcirculatie. Plaats de diffuser altijd op een stabiele ondergrond. Gebruik een onderzetter of voet onder je diffuser om druppelen te voorkomen. Giet voorzichtig de geurolie uit de twee flesjes in de porseleinen vaas. Plaats het riet en wacht tot de geur je kamer vult. Het gebruik van beide flessen garandeert een maximale geurverspreiding. Draai de stokjes af en toe om de geurafgifte te stimuleren. Regel de geurintensiteit door riet te verwijderen of toe te voegen. Vervang na 3-4 maanden de olie en het riet door een Claus Porto diffuser navulling. Meng nooit water met de geurende olie - het zal de verspreiding belemmeren. De diffuser oliën zijn ontvlambaar; plaats deze daarom niet bij open vuur. 

Ingrediënten

2-(4-tert-Butylbenzyl)propionaldehyde, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, 3-p-cumenyl-2-methylpropionaldehyde, α-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, Citronellol, d-limonene, Geraniol, Pentadecan-15-olide, Pin-2(10)-ene, Pin-2(3)-ene.

Productspecificaties

Merk
Claus Porto
Artikelnummer
CPDA216R
Inhoud
200 ml
Geurlijn
Cerina Brise Marine

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou